background

S temi naravnimi zdravili antibiotik verjetno ne bo potreben

Antibiotiki so nedvomno zdravila, za katera smo lahko zelo hvaležni, saj neredko rešujejo življenja. Po drugi strani pa lahko zaradi pretirane rabe izgubijo svojo učinkovitost.  V Evropi vsako leto umre kar 33.000 oseb zaradi okužb z bakterijami, odpornimi na antibiotike. Poglejmo, kako njihovo rabo učinkovito preprečiti s pravočasnim zdravljenjem z naravnimi zdravili.

Za začetek vnovič poudarimo, da so antibiotiki primerni zgolj za zdravljenje okužb z bakterijami, nikakor pa ne za zdravljenje virusnih okužb, kot so gripa, prehlad in podobno. Ob tem pa je kljub vsemu potrebno zavedanje, da neustrezno zdravljenje virusnih okužb lahko vodi v zaplete, ki vključujejo tudi bakterijske okužbe. Prav zato smo veseli, da so med »našimi« zdravili kar tri takšna, ki te zaplete zelo učinkovito preprečujejo. Vzemite si nekaj minut časa in jih spoznajte!

Echinaforce® Duo tablete

echinaforce

Učinkovita naravna pomoč pri prebolevanju prehlada
Več

Kako učinkovit je vaš imunski sistem?

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel

Ali ste vedeli?

Ste se kdaj vprašali, zakaj ene ženske v obdobju pred, med in po menopavzi skorajda nimajo težav, druge pa zaradi njih zelo trpijo, posebej poleti? Odgovor najdemo, če na težavo pogledamo celostno.

Ko se notranji vročini pridruži še zunanja

Poskrbimo za svoje noge še pred poletjem

Poleti noge trpijo predvsem zaradi šibkosti in preobremenjenosti venskih žil. Toda ni treba, da je tako.

Ukrepi, ki vam bodo pomagali!

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam