Znamka

Narava

Delo Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja (1902-1996), je bilo nenehno prepleteno z ljubeznijo do narave in vero v njene zdravilne moči. Zato je uporabljal rastline iz kontrolirane ekološke pridelave, z naravnimi viri pa je ravnal trajnostno.

Zapri okno

Celostni pristop

Podjetje še danes po njegovem vzoru proizvaja zdravila in hrano, ljudi pa ozavešča s pisnimi informacijami. Vse troje sloni na njegovem najpomembenjšem vodilu – celostni obravnavi človeka. Uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje so tisti, ki poskrbijo, da ohranimo zdravje oziroma si ga vnovič povrnemo.

Zapri okno

Navodila za samopomoč

Alfred Vogel je imel izjemen dar posredovanja svojega znanja. S svojo revijo, številnimi uspešnimi knjigami o zdravju in predavanji po vsem svetu je pomagal mnogih, da so bolje spoznali bolezen in se pozdravili. Informacije v njegovem duhu danes še naprej živijo na spletni strani, v brezplačnih mesečnih zdravstvenih e-novicah ter v socialnih medijih.

Zapri okno

Sveže rastline

Alfred Vogel je že v svojih mladih letih ugotovil, da vsebujejo vso moč in ves zdravilni potencial samo sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča.  Izdelki, pripravljeni iz njih, dosegajo izjemno dodano vrednost, s pomočjo katere se še danes jasno ločujejo od drugih izdelkov na trgu.

Zapri okno

Navdušenje

A.Vogel navdušuje. Izjemnost Alfreda Vogla se je kazala tudi v tem, da je znal svoje navdušenje izjemno dobro prenesti na druge ljudi. Vsakdo, ki je ga je imel priložnost doživeti v živo, je bil prevzet nad njegovo osebnostjo. Bil je izjemno karizmatičen, bodisi v odnosu do svojih poslušalcev na predavanjih bodisi do svojih pacientov.

Zapri okno

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam

Prva in naravna pomoč pri športnih poškodbah

Zvini, nategi, krči mišic, boleči udarci ter vnetja prizadetih tkiv sodijo med najpogostejše športne poškodbe.

Kako si lahko pomagamo naravno?

S čim v menopavzi ni dobro grešiti?

Menopavza lahko povzroča niz neželenih težav. Če se jim želimo izogniti, je svoj pogled dobro usmeriti na krožnik oz. v kozarec.

Prehranske navade in počutje v menopavzi

Ali ste vedeli?

Modrice so mila oblika notranje krvavitve. Povzroči jih sprostitev manjše količine krvi v mehka telesna tkiva, še zlasti mišice in vezivno tkivo pod kožo.

Kako si lahko pomagamo?

Dobrodošli v svetu naravnega zdravljenja A.Vogel

V naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!

Odkrijte zgodbo Alfreda Vogla

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel