A.Vogel Blog

Domov / Imunski sistem / Kako ste zadovoljni z zdravilom Salvisan?

Kako ste zadovoljni z zdravilom Salvisan?

Zaupali ste nam...

Izkušnje uporabnikov zdravila Salvisan

Zaupali ste nam...

Oktobra sem imela prehlad in boleče grlo, takoj sem začela uporabljati Salvisan, ki sem ga že imela doma. Prvič  se mi je zdel premočan, ko sem prilagodila razdaljo vpiha, pa je bilo v redu. Rada bi povedala, da mi je pomagal, zraven sem jemala Echinaforce.
Lep pozdrav, Svetlana K.  ______________________________________

Vsakič, ko me kaj "popraska" po grlu, sežem po tem čudežnem bonbončku. Nekatere moti okus žajblja, a v tej obliki se ga prav lepo spravi po grlu.
Lep pozdrav, Nataša G. ______________________________________

Zdravilo Salvisan smo doma že preizkusili. Imam dve najstnici, ki sta v času, ko nastopi novo šolsko obdobje, pod malce večjim stresom kot sicer in jima zaradi padca odpornosti pogosto dela težave boleče grlo. Zdravilo mi je predstavila farmacevtka v lekarni, jemali sta ga 3 dni po vaših navodilih in bolečine so izginile, kot so prišle. Všeč mi je, ker imam boljši občutek zaradi vsebnosti naravnih sestavin kot pa pri uporabi sintetičnih zdravil. Po takšni izkušnji sem ga že priporočila svojim prijateljicam. Hvala, ker ste ustvarjalni, ker cenite naravo in nam lajšate občasne tegobe, kar tako naprej! Tatjana J._____________________________

Včasih imam občutek, da imam grlo "kosmato" in dolgo sem iskala vzrok. Vem, da se odgovor skriva v meni, morda v neizraženih besedah in pogumu, ki ga primanjkuje, izraziti se.  Pa vendarle ... nekega dne sem potrebovala hitro pomoč. Salvisan pršilo.... pomaga!!!!! Zaupam naravi, zaupam Salvisanu.
Lepo pozdravljeni, Zena _________________________________________

Salvisan sem preizkusila pred slabim mesecem, ko sem imela boleče in oteklo žrelo - pomagal mi je bolj od vsega do zdaj, zato sem z njim opremila svojo celotno družino in ga pridno priporočam naprej znancem in prijateljem. Res iz srca hvala za tako krasen izdelek!
Lep pozdrav, Sinja L. K. __________________________________________

Zdravilo Salvisan sem uporabila prejšnji teden, ker me je malo »požkečkalo« po grlu in sem se napotila v našo najbližjo lekarno in mi je farmacevtka priporočila najrazličnejša zdravila, jaz pa sem se nato odločila za Salvisan. Jemala sem ga dva - tri dni in simptomi so minili oz. so se ublažili. Očitno je bilo nekaj virusnega, zato tudi ni bilo potrebno prejemati antibiotika. Zdravila je še nekaj ostalo, zato sem ga shranila za poznejše dva meseca, katera bosta polna virusov in podobnih zadev, zato če se bo še kaj takega pripetilo, ga bo začela uporabljati vsa družina, saj sem mnenja, da če začnemo takoj zdraviti, vnetje grla lahko ga pozdravimo že v začetni fazi in to zdravilo je ravno pravšnje za to.
Lep pozdrav in lep dan vam še želim! Helena Č. __________________________________

Ker pravkar zdravim boleče grlo, uporabljam vaš Salvisan Ko je grlo pekoče, je po uporabi pršila trenutno še bolj pekoče, nato pa pekočina počasi popušča in pusti prijeten občutek in svež okus. Zanj sem izvedela iz pogovorne oddaje na radiu. Uporabljam ga po priloženem navodilu večkrat na dan in vsekakor bi ga priporočila znancem.
Lepo in brezvirusno jesen želim. Vanda V. ___________________________________
Zdravilo Salvisan sem letos prvič preizkusila, odkar bolj aktivno sledim vaši spletni strani in sem tudi že stalna odjemalka nekaterih vaših proizvodov (Echinaforce, Molkosan, 7 dnevna kura A. Vogel – super zadeva, tudi pirin kruh si že stalno pečem, res dober). Glede na to, da sem prej za težave bolečega grla uporabljala tablete-bonbone, ki jih stalno promovirajo na TV in je človek že suženj takih reklam, sploh nisem pomislila, da obstaja še kaj drugega. Po tabletah-bonbonih sem stalno imela čudna usta, »zdravilni« učinek pa je takoj ponehal, ko se je tableta-bonbon stopil. Sedaj tega ni več, s pršilom (super zadeva) sem si pošpricala točno na boleče mesto grla in to takoj, ko sem začutila tisto pekočo bolečino, ki te tako neprijetno draži in praska. Ugotovila sem, da zelo hitro pozitivno deluje, če ga vzamem takoj, ko začutim bolečino, če malo zamudim, pa je »zdravljenje« malo daljše. Navadno ga jemljem takrat, ko čutim bolečino, zjutraj večkrat, ker se mi ponoči grlo »izsuši« in to še bolj poveča bolečino. Seveda sem Salvisan takoj kupila tudi hčerki, ki ima navadno iste probleme kot jaz, zanj pa navdušujem tudi mamo.
Lep dan in pozdrav, Anita L.