background

Prehladi

Simptome prehlada poznamo vsi: kašelj, nahod, bolečine v sklepih, včasih tudi vročina. Pri marsikomu se kot posledica prehlada pojavi vnetje čelne votline.

Prehladi niso značilni samo za hladno letno obdobje. So pa pozimi pogostejši, ker pogosto menjavanje zunanje temperature in temperature v prostoru slabi imunski sistem in ker imajo virusi v zaprtih prostorih boljše pogoje.

Preventivno redno jemanje tinkture sveže rastline škrlatnega ameriškega slamnika Echinaforce® priporočamo vsem, ki so posebej dovzetni za okužbe, npr. otrokom, starejšim ljudem, osebam, ki so v stiku s številnimi drugimi ljudmi, in osebam, katerih imunski sistem je (še) oslabljen zaradi kroničnih ali šele pred kratkim prebolelih bolezni. 

Močan imunski sistem je najboljša zaščita pred prehladom. Nove raziskave na visoki tehnični šoli ETH v Zürichu so pokazale, da Echinaforce® pri okužbi optimalno ščiti imunski sistem. Alkilamidi v Echinaforce® aktivirajo imunske celice v pripravljenost. Če se pojavi okužba, začnejo imunske celice proizvajati TNF-alfa, ki ga telo potrebuje za lastno obrambo, tako da je učinek zmeren in dolgotrajen.

Celo če zdravila niste jemali preventivno in ste že okuženi, lahko takojšnje jemanje Echinaforce® zaustavi izbruh prehlada ali omili simptome in skrajša trajanje bolezni.


Prehladi <

Echinaforce® Duo tablete

Echinaforce Duo so tablete, narejene iz svežih zeli in korenin ameriških slamnikov, ki se …
Več

Bio C tablete

Tablete za žvečenje Bio C vsebujejo naravni vitamin C iz karibskih češenj (Acerola), pridobljen …
Več

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam

Potovalna lekarna - vnetje sečil

Preden se odpravite na pot, poskrbite, da v potovalni lekarni ne bo manjkalo naravnih pripravkov za obvladovanje težav s sečili (in še čim).

Tega ne pozabite ...

Ali ste vedeli?

Ste se kdaj vprašali, zakaj so bolezni ožilja, kot so krčne žile, zapnenje arterij, tromboze, itd., prisotne večinoma v »industrijsko razvitem« svetu?

Stanje žil - odraz našega življenja

Dobrodošli v svetu naravnega zdravljenja A.Vogel

V naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!

Odkrijte zgodbo Alfreda Vogla

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel