background

Težave s krčnimi žilami – izkušnja iz prve roke!

Iz roda v rod?

Pri nas v družini so težave s krčnimi žilami stalnica. Spominjam se svoje stare mame, kako je ždela na pručki sredi dneva, ker so jo bolele noge. V misli mi priplava tudi podoba mame,  kako se je borila s povijanjem, predvsem takrat, ko so ji delali terapije z injekcijami. Ni bilo dneva, da ne bi govorila: »Noge bi zamenjala za karkoli, da le ne bi čutila njihove teže«. Tudi oče je imel iz leta v leto večje težave. Tudi ko nas je zapuščal, so mi njegove noge ostajale najbolj v bolečem spominu.

Ko sem postala sama odrasla, sem se zavedala, tudi šola mi je to dala vedeti, da se bom s težavami zelo verjetno slej kot prej morala soočiti tudi sama. Moja izobrazba se na to ni ozirala, vedela sem, da bom ves delavnik morala stati na nogah za lekarniškim pultom.

Prve težave

In tako sem kmalu občutila predvsem boleče, zares utrujene noge. Krčev ni bilo, kot navajajo nekateri, tudi močno otečenih nog nisem občutila. Res pa je, da sem zelo zgodaj začela nositi preventivne kompresijske nogavice. Že od nekdaj sem popolnoma predana naravnemu pristopu pri reševanju težav.

Ko me je pot iz prve službe v lekarni nesla v podjetje Farmedica, sem se še pobliže spoznala s povsem naravnima pripravkoma Venaforce (registrirano zdravilo) in Venagel, in oba me še vedno spremljata vsak dan, že 17 let.

Kot rečeno, sem tudi sama podedovala precej hude težave, pa tudi iz estetskega vidika sem se kasneje vseeno odločila za operacijo. Seveda noge kljub temu še vedno niso »popolne« na vseh mestih.  A čutim globoko hvaležnost, kajti v njih ni nobene bolečine, pritiska ali napetosti.

Moj protokol za zdrave noge

Že vsa ta leta od aprila dalje in skozi vse poletje jemljem Venaforce – dvakrat dnevno po eno tableto. In ker v tem času ne nosim kompresijskih nogavic, jim dvakrat dnevno namenim še dodatno nego z gelom Venagel. V jesenskem in zimskem času zadostuje ena tableta dnevno, ob sočasni uporabi preventivnih nogavic.

Pomaga tudi pri hemoroidih!

Terapija je bila zelo uspešna tudi pri težavah s hemoroidi. Takrat sem nekaj dni jemala trikrat dnevno po eno tableto. Moje telo jih je sprejelo brez težav, saj lahko tablete Venaforce zelo dobro prenašamo, obenem pa delujejo stoodstotno z močjo narave!

Za svojo izkušnjo sem zares hvaležna. Venaforce in Venagel – dve povsem naravni rešitvi, ki lahko naredita »čudež«, če smo le dovolj vztrajni! In ker sem ga preizkusila na »lastni koži«, mu še toliko bolj zaupam in ga z veseljem svetujem vsem, ki imajo težave s krčnimi žilami.

A.Vogel zdravila so zame preprosto kot objem očeta – vem, da se nanje lahko vselej zanesem!

Po pripovedovanju Danice Mlakar Šest, dolgoletne sodelavke podjetja Farmedica, zapisala: Sabina Topolovec

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel

Ali ste vedeli?

Vam primanjkuje železa? Veliko ljudi namreč sploh ne ve, da se spoprijema s pomanjkanjem tega pomembnega minerala. Če ste kronično utrujeni in brez energije ter imate pogoste glavobole, ste morda res samo v primežu stresa, a so ti simptomi dejansko povezani tudi s pomanjkanjem železa. Zato preverite raven železa v vašem telesu in poskrbite zase.

Železo za več energije in manj utrujenosti

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam