background

Zdravi in slastni recepti A. Vogel

Obloženi kruhki z mozarello in paradižniki

  • Čas:
  • Preprosto
  • Za 4 osebe
  • Prep: min
  • Preprosto
  • Za 4 osebe

Preprosto, hitro pripravljeno in nadvse slastno.

Sestavine

  • 12 podolgovatih kruhkov (uporabimo lahko kruhke, ki se naredijo iz testa za pico, žemlje, ki jih prerežemo na pol...)
  • 4 sveže paradižnike ali pelate
  • mozarello v kosu (250 g)
  • olivno olje
  • Herbamare Original
  • svežo baziliko

Kruhke ali žemlje vzdolžno prerežemo in jih zložimo na pladenj. Paradižnike operemo in jih narežemo na kolobarje. Mozarello narežemo na rezine. Natrgamo svežo baziliko in jo operemo. Na kruhke položimo rezine paradižnika, začinimo z zeliščno soljo Herbamare Original, pokapamo z nekaj kapljicami olivnega olja in na paradižnike položimo mozarello, ki jo okrasimo z baziliko.

Dober tek!

 

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel

Ali ste vedeli?

Vam noge zlasti pod kolenom otekajo? So proti koncu dneva vse bolj utrujene in težke? Vas koža na nogah pod koleni neznosno srbi? Se vam težave v vročih dneh povečajo? Pomaga vam lahko divji kostanj!

Okrepite vene z divjim kostanjem

Življenje po operaciji žil in kako preprečiti nadaljnje zaplete?

Ustrezna podpora je po operaciji za ohranjanje preostalih ven še toliko bolj pomembna. 

Ne prezrite naslednjih ukrepov

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam