background

Herbamare® Original

morska sol iz svežih zelišč

  • zeliščna morska sol z zelišči in zelenjavo

Zeliščna sol Herbamare® je eden bolj popularnih izdelkov Alfreda Vogla. Se sprašujete zakaj? Skrivnost svežega okusa je v posebnem postopku izdelave – maceraciji. Soli so zelišča in zelenjava dodane takoj na začetku, še sveže in ne posušene – to je pomembna posebnost, ki vpliva na intenzivnost okusa. Po zorenju v posebnih sodih, ki traja od 4 – 12 mesecev, posamezno sol v vakumu posušimo in šele na koncu zmešamo vseh 12 vrst zeliščnih soli v eno in edinstveno kombinacijo – A.Vogel Herbamare®.

Zaradi prijetnega in naravnega okusa manj solimo, jedi pa so bolj okusne. Soli je dodana tudi morska alga Kelp, ki je naravni vir joda.Vsa zelišča in zelenjava, ki jih zeliščna sol vsebuje, so biološko pridelane.

Ocene

Ocena:

25.07.2022

“Stran je zeli koristna. Prepričljivost, da sol vnesemo v svojo prehrano, je hitro dosežena s poljudnim opisom postopka pridobivanja soli in kako sol deluje v našem organizmu.”

Marjans

Odgovor A.Vogel: Najlepša hvala za vaš kometar. Nas veseli,da so vsebine koristne in da jih radi berete.

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel

Ali ste vedeli?

Že Martin Krpan je vedel, kako dragocen tovor tihotapi vse onkraj meja. Sol, poimenovana tudi »belo zlato,« je od nekdaj nepogrešljiv dodatek jedem. A kot dobro vemo, če je nečesa preveč, je lahko hitro škodljivo. In podobno velja tudi za to dragoceno začimbo.

Sol - kakovost pomembnejša od količine

Koža - naša tretja ledvica

Glavni telesni organ razstrupljanja so jetra. Močno podporo pri čiščenju telesa pa med drugim predstavlja tudi koža. 

Kako jo pri tem lahko podpremo?

Zakaj naše telo poleti potrebuje več soli?

Strokovnjaki nas nenehno opozarjajo, da pretirano uživanje soli škoduje zdravju. A prav poleti nam te pogosto celo primanjkuje.

Se sprašujete, zakaj?

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam