Okusen namaz, ki poka od zdravja. Če fižol pravilno skuhamo in dobro začinimo, pa ni bojazni, da bi ob njem „pokali“ tudi mi.
Namočen fižol temeljito speremo in v sveži vodi skuhamo z lovorjevim listom. Ko je kuhan, dodamo s soljo strte suhe začimbe in pustimo pokrito deset minut. Fižol odcedimo in ohladimo.
Vmes na malo maščobe spečemo narezane rezine paprike. Ohladimo.
Sesekljamo česen in drobnjak.
Vse sestavine damo v eno posodo in pretlačimo s paličnim mešalnikom. Po potrebi dosolimo in popopramo.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.