Okusen namaz, ki poka od zdravja. Če fižol pravilno skuhamo in dobro začinimo, pa ni bojazni, da bi ob njem „pokali“ tudi mi.
Namočen fižol temeljito speremo in v sveži vodi skuhamo z lovorjevim listom. Ko je kuhan, dodamo s soljo strte suhe začimbe in pustimo pokrito deset minut. Fižol odcedimo in ohladimo.
Vmes na malo maščobe spečemo narezane rezine paprike. Ohladimo.
Sesekljamo česen in drobnjak.
Vse sestavine damo v eno posodo in pretlačimo s paličnim mešalnikom. Po potrebi dosolimo in popopramo.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.