Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namPreizkusite marinade, s katerimi bodo dobrote z žara še bolje teknile.
1.
Rdeč poper stremo v terilniku in ga posujemo po izbrani zelenjavi. Pripravimo polivko iz limoninega soka, olja, Herbamare in popra in z njo prelijemo zelenjavo. Zelenjavo pokrijemo in jo mariniramo trideset minut.
Marinada še posebej dobro tekne z koromačem, jajčevci in bučkami.
2.
Iz sestavin po občutku pripravimo polivko, ki naj pred uporabo počiva nekaj ur.
Čili prerežemo po dolžini, odstranimo semena in drobno sesekljamo. V terilniku iz vseh sestavin pripravimo preliv.
Z njim premažemo koščke izbranega mesa in ga na hladnem mariniramo vsaj eno uro.
Nasvet: Zelenjavo, meso ali druga živila vedno mariniramo čim dlje časa, saj tako okrepimo okus hrane.
Že poznate družino zeliščnih soli Herbamare? Preberite, v čem je njihova skrivnost.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSpite dovolj, niste pod psihičnim stresom, ne delate fizično prekomerno ... pa ste vseeno utrujeni?
Je vzrok v pomanjkanju železa?Vas preseneča dejstvo, da je v današnjem času narasla tudi pojavnost vseh vrst alergij?
Naravni pristopi za odpravo alergijDo nedavnega je bilo mogoče Rowatinex dobiti le na zdravniški recept. Odslej je drugače, saj se je spremenil status naravnega zdravila. To pomeni, da je za vse, ki bi želeli ledvične kamne obvladati po naravni poti, dostop do zdravila veliko lažji in hitrejši.
Več o tem ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!