Preizkusite marinade, s katerimi bodo dobrote z žara še bolje teknile.
1.
Rdeč poper stremo v terilniku in ga posujemo po izbrani zelenjavi. Pripravimo polivko iz limoninega soka, olja, zeliščno sol Herbamare in popra in z njo prelijemo zelenjavo. Zelenjavo pokrijemo in jo mariniramo trideset minut.
Marinada še posebej dobro tekne z koromačem, jajčevci in bučkami.
2.
Iz sestavin po občutku pripravimo polivko, ki naj pred uporabo počiva nekaj ur.
Čili prerežemo po dolžini, odstranimo semena in drobno sesekljamo. V terilniku iz vseh sestavin pripravimo preliv.
Z njim premažemo koščke izbranega mesa in ga na hladnem mariniramo vsaj eno uro.
Nasvet: Zelenjavo, meso ali druga živila vedno mariniramo čim dlje časa, saj tako okrepimo okus hrane.
Že poznate družino zeliščnih soli Herbamare? Preberite, v čem je njihova skrivnost.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.