Avokado vsebuje obilo zdravih maščobnih kislin. Čeravno sodi med sadje, nima sadnega okusa, zato ga pogosteje uporabljamo kot zelenjavo. Sam po sebi marsikomu ne tekne, že z nekaj preprostimi dodatki pa iz njega lahko ustvarimo čudovite jedi. Ena takšnih v nadaljevanju.
Avokado pretlačimo, prelijemo z limetinim sokom in dodamo jogurt, pretlačeno skuto, laneno olje in gorčico. Svež drobnjak drobno sesekljamo in dodamo k masi. Solimo po okusu.
Ponudimo s kruhom ali rezinami sveže, čvrste zelenjave (npr. narezano korenje, stebelna zelena, bučke …)
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.