background

A.Vogel Herbamare

  • Vsebujejo sveže nabrano, kontrolirano biološko pridelano zelenjavo in zelišča.

  • Morska sol izvira iz pokrajine Camargue v Franciji in je popolnoma naravna, saj je ne prečistimo ali belimo. 

  • Rjava morska alga Kelp, ki jo dodamo zeliščni soli, je naravni vir joda. 

  • Zeliščno sol pripravimo s postopkom, ki mu pravimo maceracija. Tako ohranimo edinstveno, svežo aromo naravnih sestavin. 

  • Tudi če se morate izogibati natriju v prehrani, ne boste prikrajšani. Za vas bo primerna  dietna zeliščna sol Herbamare Diet, ki namesto morske soli vsebuje kalijev klorid.

Receptura, kot je še ni bilo

Skrivnost svežega okusa zeliščne soli Herbamare je posebna receptura in edinstven postopek izdelave - maceracija.

Kako poteka? Najprej naredimo mešanico z enim delom sveže nabranih zelišč in zelenjave ter dvema deloma morske soli. To mešanico shranimo za 4 do 12 mesecev. V tem času se morska sol navzame arome, eteričnih olj in sekundarnih rastlinskih snovi iz svežih zelišč in zelenjave. Ta postopek zagotavlja neponovljivo aromo zeliščne soli.

Vlažno mešanico soli, zelišč in zelenjave (macerat) posušimo v vakuumu, s čimer preprečimo razgradnjo aromatičnih snovi.

Soli, ki so sedaj na voljo pri nas:

A. Vogel Herbamare Original

Herbamare original je mešanica morske soli ter 12 vrst zelenjave in zelišč. Namenjena je uporabi namesto soli za začinjanje prelivov za solate, zelenjave, žitnih in krompirjevih jedi, juh, omak, namazov, jajc, skute?

Zeliščna sol Herbamare Original vsebuje 94 % morske soli in 6 % zelišč in zelenjave (zelena, por, kreša, česen, čebula, drobnjak, peteršilj, luštrek, bazilika, majaron, rožmarin, timijan ter morska alga Kelp). Vse sestavine (razen morske alge Kelp) so biološko pridelane.

Več o Herbamare Original...

A. Vogel Herbamare Spicy

To pikantno mešanico morske soli ter 15 vrst zelenjave, zelišč in začimb lahko uporabljate za začinjanje pikantnih jedi, kot so mesne jedi z žara, mehiške jedi, testenine, pice, lazanje?

Herbamare Spicy vsebuje 90 % morske soli in 10 % zelenjave, zelišč in začimb (zelena, por, kreša, čebula, drobnjak, čili, poper, peteršilj, drobnjak, česen, luštrek, bazilika, majaron, rožmarin, timijan ter morska alga Kelp). Vse sestavine (razen morske alge Kelp) so biološko pridelane.

Več o Herbamare Spicy...

A. Vogel Herbamare Diet

A. Vogel Herbamare Diet je sol, ki je namenjena predvsem tistim, ki zaradi različnih razlogov ne smejo uživati natrija, seveda pa tudi vsem ostalim ne bo škodila. Vsebuje mešanico kalijevega klorida, magnezijevega klorida ter zelenjave in zelišč, praktično pa ne vsebuje natrija. Okus soli je nekoliko specifičen.

Herbamare Diet vsebuje kalijev klorid, zelenjavo in zelišča (por, paprika, čebula, luštrek, peteršilj, zelena, limona, špinača, hren, timijan, majaron, česen, rožmarin, bazilika), magnezijev klorid, morsko algo Kelp. Vse sestavine (razen morske alge Kelp ter kalijevega in magnezijevega klorida) so biološko pridelane.

Več o Herbamare Diet...

Herbamare® Original

Zeliščna sol Herbamare® je eden bolj popularnih izdelkov Alfreda Vogla. Se sprašujete zakaj? …
Več

Herbamare® Spicy

Zeliščna sol Herbamare Spicy je narejena iz morske soli, dodana ji je sveža biološko pridelana …
Več

Herbamare® Diet

Herbamare Diet je sol, narejena iz kalijevega in magnezijevega klorida, sveže aromatične zelenjave …
Več

Preberite tudi:

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel

Ali ste vedeli?

Vam primanjkuje železa? Veliko ljudi namreč sploh ne ve, da se spoprijema s pomanjkanjem tega pomembnega minerala. Če ste kronično utrujeni in brez energije ter imate pogoste glavobole, ste morda res samo v primežu stresa, a so ti simptomi dejansko povezani tudi s pomanjkanjem železa. Zato preverite raven železa v vašem telesu in poskrbite zase.

Železo za več energije in manj utrujenosti

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam