Zeljna jed nekoliko drugače. V spremstvu krompirja pa jed »iz enega lonca«!
Zelje očistimo in ga narežemo na približno 1 cm debele rezine (notranji stržen odstranimo). Naložimo na pekač.
Iz ostalih sestavin pripravimo preliv in ga s čopičem nanesemo po obeh straneh zelja. Po vrhnji strani posujemo nekaj sončničnih semen.
Na isti pekač lahko dodamo tudi krompir ali drugo zelenjavo.
Pečemo pri 200 stopinjah Celzija približno 30 minut.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Da lahko z izboljšanjem dolžine in kakovosti spanja vplivamo na preprečevanje vnetnih obolenj dihal? Poglejmo, zakaj je spanje tako pomembno.
Več kot 200 različnih virusov prehlada in peščica bolj ali manj nevarnih virusov gripe nam vsako zimo grozi z vnetjem dihal. Si znate pomagati?
Se tudi vi kdaj znajdete v položaju, ko vam pade imunski sistem in se vas že lotevata mrazenje in kihanje, vi pa ste pred pomembnim, neodložljivim sestankom?
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.