Zeljna jed nekoliko drugače. V spremstvu krompirja pa jed »iz enega lonca«!
Zelje očistimo in ga narežemo na približno 1 cm debele rezine (notranji stržen odstranimo). Naložimo na pekač.
Iz ostalih sestavin pripravimo preliv in ga s čopičem nanesemo po obeh straneh zelja. Po vrhnji strani posujemo nekaj sončničnih semen.
Na isti pekač lahko dodamo tudi krompir ali drugo zelenjavo.
Pečemo pri 200 stopinjah Celzija približno 30 minut.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.