Jesen nam poklanja obilje kodrolistnega ohrovta, ki poskrbi za hitro in okusno juho. Dodamo še nekaj korenaste zelenjave in svežih zelišč in uživamo v prijetnem okusu.
Zelenjavo očistimo. Ohrovt osmukamo s peclja in uporabimo samo nežni del rastline. Ostalo sesekljamo in vse skupaj pristavimo s sesekljano stebelno zeleno. Ko zavre, kuhamo še približno 10 minut, nato dodamo ostala sveža zelišča. Ko je juha kuhana, zelišča odstranimo, juho pa pretlačimo s paličnim mešalnikom.
Po želji postrežemo s čipsom iz kodrolistnega ohrovta in sesekljanimi oreščki.
Ponovno pristavimo in zakuhamo še skuto. Segrejemo in takoj postrežemo.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.