Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namNamaz iz kodrolistnega ohrovta, ki ohrani vso bogastvo hranil, saj ga ne kuhamo. Na okusnih krekerjih, ki jih lahko hranimo dva tedna.
Priprava:
Krekerji:
V skledi pomešamo vse suhe sestavine za krekerje. Dodamo vodo in olje in zmešamo v lepljivo testo. Razdelimo ga na dva dela in vsakega posebej tanko razvaljamo med dvema papirjema za peko (približno 3 mm). Razvaljano testo skupaj z obema slojema papirja previdno položimo na pekač, nato pa zgornjo plast odstranimo. Enako storimo z drugo polovico testa. Pečemo približno 25 min v predhodno ogreti pečici pri 130 stopinj Celzija. Takoj ko je pečeno, razrežemo na koščke.
Namaz:
Fižol skuhamo v sveži vodi. Ohlajenega damo v sekljalnik, skupaj s svežimi listi kodrolistnega ohrovta (odstranimo osrednji, trši del), oljem, limonino lupinico in limoninim sokom. Zmešamo v gladek namaz in po okusu posolimo.
Vir: www.avogel.ch
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRadi pojete? Mnogi delimo to strast. Tudi naša sodelavka Danica.
Preberite njeno zgodbo s petjem.Marsikdo si pri lajšanju tegob rad pomaga sam. To je včasih odlično, spet drugič pa lahko tudi nevarno.
Na kaj moramo paziti?Ko skozi okna posveti svetlo spomladansko sonce, se vestnih gospodinj polasti nemir, ki napove boj slehernemu prahu, nečistoči in neredu. Očistiti pa je treba tudi naše telo.
Nasvet ljudskega zdravnika - spomladansko razstrupljanjeOdkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!