Polnovredna, brezmesna priloga je hitro pripravljena. Čičeriko lahko skuhamo vnaprej in jo nekaj dni hranimo v hladilniku.
Na malo maščobe prepražimo korenček in zeleno. Po nekaj minutah dodamo papriko in por. Proti koncu dodamo koščke paradižnika in česen ter vse začimbe. V prepraženo zelenjavo, ki naj bo še nekoliko hrustljava, dodamo še kuhano čičeriko in limonin, kuhamo do vretja in postrežemo. Odlično tekne ob rižu ali drugi žitni prilogi. Jed izdatno posipamo s peteršiljem.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
S stresom in vnetji je povezan velik odstotek bolezni, vključno z večino srčno-žilnih in presnovnih obolenj ter nevrodegenerativnih motenj. Poglejmo, kako so povezani kronični stres in vnetna obolenja ter kako ta ublažiti s prehrano.
Sodeč po raziskavah so srečnejši tisti, ki zaužijejo veliko rib. Kaj pa če vam ne teknejo najbolje?
Možgani imajo od omega-3 korist v vseh obdobjih. Poskrbite za zadosten vnos.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.