Polnovredna, brezmesna priloga je hitro pripravljena. Čičeriko lahko skuhamo vnaprej in jo nekaj dni hranimo v hladilniku.
Na malo maščobe prepražimo korenček in zeleno. Po nekaj minutah dodamo papriko in por. Proti koncu dodamo koščke paradižnika in česen ter vse začimbe. V prepraženo zelenjavo, ki naj bo še nekoliko hrustljava, dodamo še kuhano čičeriko in limonin, kuhamo do vretja in postrežemo. Odlično tekne ob rižu ali drugi žitni prilogi. Jed izdatno posipamo s peteršiljem.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.