Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namNajboljše jedi nastanejo, ko pospravljamo hladilnik, saj to pomeni, da se prepustimo svoji ustvarjalnosti. Če imamo v njem tudi listnato testo, bo kosilo skoraj zagotovo uspelo, ne glede na sestavine v nadevu.
Brokoli skuhamo na sopari (na zob). Ostalo zelenjavo sesekljamo in jo prepražimo na malo masla, najprej čebulo, nato dodamo česen, korenček, zeleno, por. Na koncu dodamo še kuhan in sesekljan brokoli. Začinimo z zeliščno soljo, timijanom, origanom.
Testo razgrnemo (po potrebi razvaljamo) in ga po celotni površini premažemo z mešanico kisle smetane in sesekljanega lososa (začinimo s koprcem in zeliščno soljo). Po sredini testa naložimo zelenjavni nadev, nato pa testo z obeh strani poveznemo čezenj, da dobimo zavitek.
Po vrhu zavitek premažemo z razžvrkljanim jajcem in posipamo s poljubnimi semeni.
Pečemo pri 170 stopinjah Celzija približno 20 minut (vključimo ventilatorski način).
Postrežemo s skledo solate.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namČaji so vsestransko uporabni. Poleg pitja jih lahko grgramo, uporabimo v kopelih, jih inhaliramo.
Pravilna priprava in uporabaAmeriški slamnik je ena najbolj raziskanih zdravilnih rastlin na svetu.
Kaj o njem pravijo novejše raziskave?Mnogi se sprašujejo, če lahko zgolj s prehrano v celoti pokrivamo telesne potrebe po mikrohranilih. Vprašanje je še toliko bolj pereče v zimskem času, ko smo omejeni s ponudbo kakovostne sveže hrane.
Po vitamine in minerale na krožnik ali v tabletke?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!