Zanimiva različica brezmesnih polpetov. Z dodatkom orehov. Poskusite.
Priprava:
Grah odtalimo in ga skupaj z orehi, jajcem, čebulo, česnom in začimbami zmiksamo v mešalniku.
Kolerabo olupimo in narežemo na palčke (približno 1 cm široke in 10 cm dolge). Spečemo jih na kokosovem olju (približno 10-15 minut) in jih rahlo posolimo.
Iz pripravljene mase oblikujemo približno tri polpete in jih spečemo na žlici kokosove maščobe (približno 10 minut).
Solata iz redkvic:
Redkvice operemo in jih narežemo na tanke rezine. Stebla in listke drobno sesekljamo. Olivno olje, limonin sok, zeliščno sol in med dobro premešamo v manjši posodici. Meto drobno sesekljamo in damo preko redkvic. Prelijemo s pripravljenikm prelivom. Damo na krožnik skupaj s polpeti, kolerabo in kalčki.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.