Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namPolpete lahko ustvarjamo iz mnogih živil, tudi povsem brez mesa. Kako slastni bodo, odločajo predvsem - začimbe.
Kvinojo speremo pod vročo vodo in jo skuhamo.
Čebulo sesekljamo. Kumino, koromač in koriander suho prepražimo, da zadiši. Ohlajena semena stremo v možnarju, skupaj z malo grobe morske soli.
Korenček in peso očistimo in nastrgamo. Dodamo kuhamo kvinojo, skuto, čebulo in razžvrkljano jajce z mletimi začimbami. Solimo in popopramo po okusu ter dodamo še peteršilj. Ajdovo moko dodajamo po občutku, le toliko, da z rokami lahko oblikujemo polpete.
Spečemo jih na vroči maščobi, na vsaki strani približno 5 minut.
Postrežemo z omako po želji in zeleno solato.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSolzenje, srbenje, rdeče oči, občutek tujka v očesu in otekle veke so najpogostejši znaki razdraženih in vnetih oči.
Kako si pomagati na naraven način?S kakovostno in raznoliko prehrano, ki bo pokrila vse telesne potrebe, boste lažje prebrodili skozi težavno obdobje menopavze.
Pomen vode in prehraneSemena črne kumine so eno najbolj dragocenih živil na planetu. Začimba, ki naj bi nas zaščitila pred vsem, razen smrtjo, pa ima med drugim tudi dokazano delovanje proti sezonskim alergijam.
Poglejmo, kako jo uporabiti ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!