Sočna, nežna, prva - skleda spomladanske solate se prileže bolj kot kdajkoli kasneje ...
Operemo zelišča in lističe, jih osušimo in natrgamo. Redkvice narežemo na drobne kolobarje. Avokado olupimo in narežemo na majhne kocke. Prelijemo jih z limoninim sokom, da ne počrnijo. Dodamo še sesekljan drobnjak in vse skupaj narahlo premešamo.
Prelijemo s pripravljenim prelivom in še enkrat nežno premešamo.
Avtor recepta: Joannis Malathounis
vir: http://www.avogel.ch
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.