Šparglji malo drugače. Na takšen način bodo všeč tudi tistim, ki jih morda ne marajo. Dober tek.
Šparglje očistimo in jim odstranimo trdi del.
V posodi pomešamo mlete mandlje, parmezan in začimbe. V drugi posodi razžvrkljamo jajci.
Šparglje povaljamo v moki, nato v jajcih in nazadnje v suhi mešanici.
Nato jih naložimo na pekač, ki ga prej obložimo s papirjem za peko. Pečemo približno 15 minut pri 180 stopinjah Celzija.
Postrežemo s pripravljenim prelivom.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Modrost najstarejših plemen veli, da moramo za naš planet skrbeti, kot da nam je zaupan v začasno rabo, saj je tudi namenjen našim potomcem. Eden največjih grehov sodobnega časa je zagotovo plastika, saj nas spremlja na vsakem koraku.
Zaradi vlažnih pogojev so vnetja ušes pogosta, saj voda, ujeta v ušesih, odstranjuje ušesno maslo in razmehča kožo sluhovodov. To pa so idealni pogoji za vdor bakterij v kožo.
Končno pričakovani dopust, a kaj, ko načrte prekine migrena! Namesto na ležalniku dneve preživljate v zatemnjeni hotelski sobi, kjer si želite samo miru.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.