Šparglji malo drugače. Na takšen način bodo všeč tudi tistim, ki jih morda ne marajo. Dober tek.
Šparglje očistimo in jim odstranimo trdi del.
V posodi pomešamo mlete mandlje, parmezan in začimbe. V drugi posodi razžvrkljamo jajci.
Šparglje povaljamo v moki, nato v jajcih in nazadnje v suhi mešanici.
Nato jih naložimo na pekač, ki ga prej obložimo s papirjem za peko. Pečemo približno 15 minut pri 180 stopinjah Celzija.
Postrežemo s pripravljenim prelivom.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.