Imate radi šparglje? Iz pečice so še posebej slastni. Poskusite.
Šparglje očistimo in skoraj do mehkega opečemo v ponvi.
Preložimo v ognjevarno posodo, ki jo namastimo z maslom. Čez šparglje prelijemo smetano z dodanimi začimbami. Obložimo z rezinami sira in potresemo s sončnimi semeni. Pečico nastavimo na žar in sir zapečemo.
Pečene šparglje ponudimo kot prilogo poljubnim jedem, npr. ribi, štrukljem ipd.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.