Imate radi šparglje? Iz pečice so še posebej slastni. Poskusite.
Šparglje očistimo in skoraj do mehkega opečemo v ponvi.
Preložimo v ognjevarno posodo, ki jo namastimo z maslom. Čez šparglje prelijemo smetano z dodanimi začimbami. Obložimo z rezinami sira in potresemo s sončnimi semeni. Pečico nastavimo na žar in sir zapečemo.
Pečene šparglje ponudimo kot prilogo poljubnim jedem, npr. ribi, štrukljem ipd.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.