Sveža, okusna solata z ribo. Zaužijemo jo lahko tudi kot samostojno jed.
Priprava:
Majonezo razžvrkljamo z olivnim oljem in limoninim sokom in začinimo z zeliščno soljo in poprom.
Nasvet:
Če bomo solato zaužiti kasneje, jo prelijemo tik pred zdajci.
Slanikom odstranimo kožico in fileje narežemo na koščke. Solato operemo in lističe dobro osušimo, dodamo ji sesekljano šalotko, narezane kumarice in jabolko. Začinimo s Herbamare in sveže mletim poprom. Solato ribi dodamo tik preden jed zaužijemo.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.