Špageti z drobtinicami so jed, ki jo vsi poznamo. Če med polnovredne špagete vmešamo nekaj sveže poletne zelenjave in jed izdatno posipamo z mandljevimi drobtinicami, ta postane ne le dobra, temveč tudi – zdrava.
Mandlje na suho prepražimo, da se nekoliko obarvajo in se okrepi njihova prijetna aroma. Pol žličke zeliščne soli Herbamare razmešamo v 30 ml vode in mešanico prelijemo čez pražene mandlje. Mešamo, dokler voda ne povre. Ohlajene mandlje grobo sesekljamo.
Na 2 žlicah olivnega olja prepražimo drobtinice in jih nato pomešamo s sesekljanimi mandlji.
Bučke z nožkom za lupljenje krompirja po dolžini narežemo na tanke rezine. Čebulo sesekljamo in jo posteklenimo na olju. Dodamo bučke, strt česen in paradižnik in samo na hitro popražimo.
Kuhane špagete pomešamo s prepraženo zelenjavo, popopramo in posipamo s pripravljenimi drobtinicami.
Vir: Crunchy! Zloženka A.Vogel Herbamare. My salt, my taste.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.