Na delovnem mestu se je običajno precej težko zdravo prehranjevati, če ne zavihamo rokavov in si malico pripravimo sami. Solate so okusne, hranljive, z nekaj polnovrednimi dodatki tudi nasitne, predvsem pa – vsakič malo drugačne.
Ajdovo kašo (čičeriko, lečo …) skuhamo po navodilih in ohladimo do mlačnega. Prav tako skuhamo fižol (lahko za več dni vnaprej).
Solato natrgamo na lističe in operemo. Redkvico operemo in narežemo na lističe. Oboje naložimo v skledo, obložimo z avokadom in izbrano prilogo (ajdovo kašo, lečo ali čičeriko). Dodamo še kuhan fižol in vse skupaj začinimo.
Dober tek.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pri otrocih se vse pogosteje pojavljajo slabše mineralizirani zobje, ki so bolj dovzetni za karies in hitro propadajo. Težava ni ozdravljiva, saj sodobna medicina ponuja le začasne rešitve. Kaj so kredasti zobje, kaj jih povzroča in kaj lahko storimo sami?
Poletje počasi jemlje slovo, šolski hodniki pa so že polni otroške razposajenosti. Kako ravnati, ko jih položijo virusi?
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.