Grenke solate so odlične z dodatki toplega krompirja in nekaj svežine, ki jo pričarajo slastni preliv in sladki paradižniki.
Krompir skuhamo v olupkih.
Solato očistimo, narežemo na majhne lističe in jo pomešamo s še vročim, olupljenim, na tanko narezanim krompirjem. Dodamo tudi drobno sesekljan por.
V mešalni posodi sekljalnika zmešamo vse sestavine za preliv in z njim prelijemo solato. Premešamo z rokami, da se dobro oprime vseh lističev. Dodamo še češnjeve paradižnike, nakaljena sončnična semena in ponovno nežno premešamo.
Izdatna solata je lahko samostojna jed, lahko pa jo postrežemo kot prilogo k številnim jedem.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.