background

Zdravi in slastni recepti A. Vogel

Pirini zdrobovi žličniki

  • Čas:
  • Preprosto
  • Za 6 oseb
  • Prep: min
  • Preprosto
  • Za 6 oseb

Goveja ali kokošja juha je še posebej slastna, ko jo zakuhamo z nežnimi domačimi žličniki.

Sestavine

  • 2 jajci (stehtamo celi jajci)
  • polnovreden pirin zdrob (toliko, kot tehtata jajci)
  • ščepec zeliščne soli Herbamare
  • nekaj sveže mletega muškatnega oreščka
  • nekaj sveže mletega črnega popra
  • ščepec kurkume
  • 2 žlici sesekljanega svežega peteršilja / drobnjaka

Jajci stehtamo, nato ju razžvrkljamo, začinimo in dodamo toliko zdroba, kot sta tehtali celi jajci (z lupino). Pomešamo z vilico, da dobimo homogeno maso, ki ne sme biti pretrda. Pustimo približno pol ure, nato zakuhamo v vrelo juho.

 

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel

Melatonin: spalni hormon

Ureja mnogo več kot spanec.

Spoznajmo ga

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam