Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namPo goveji juhi včasih radi posegajo tudi ljudje, ki se sicer prehranjujejo brezmesno, kar gotovo pove veliko. Po drugi strani se mnogo ljudi priprave te juhe ne upa lotiti samih. Pa je to v resnici silno preprosto.
Polovico čebule damo na ponev in jo opečemo z vseh strani.
Meso in kosti operemo, zelenjavo očistimo in narežemo in vse damo v lonec. Poper in koriander samo nežno stremo in ju damo v zaprto cedilo za čaj (vanj lahko dodamo tudi česen), da jih kasneje preprosto odstranimo iz juhe. Dodamo še ostale začimbe in zalijemo z vodo (do približno ¾ višine posode). Ko zavre, zmanjšamo ogenj, da se juha nežno kuha še približno dve uri oz. dokler meso ni mehko (z določeno posodo, ki ima poseben pokrov, je juha skuhana veliko hitreje).
Juho precedimo in vanjo zakuhamo domače rezance ali zdrobove žličnike.
Dober tek.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSpoznajte novo A.Vogel zdravilo Menoforce.
Žajbelj skozi oči sodobnih raziskavMed naravne pomočnike prizadetim venam (krčne žile), bi lahko, kot kažejo raziskave, dodali tudi vitamin K2.
Poglejmo, zakaj.O menopavzi je vredno razmišljati, še preden se pojavijo prvi "resni" simptomi.
Kako način življenja vpliva na počutje v drugi pomladi?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!