Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namPozimi včasih skuhamo več fižola, ki ga nato porabimo v solati, juhi, matevžu in drugih jedeh. Uporabimo ga lahko tudi kot glavno sestavino v pikantnem loncu, ki je poln zelenjave, fižola in okusnih začimb. Poskusite.
Vso zelenjavo sesekljamo. Pečico segrejemo na 160 stopinj Celzija. V ponvi segrejemo malo maščobe, na kateri posteklenimo sesekljamo čebulo. Dodamo korenček in ostalo zelenjavo, česen, čili, papriko v prahu, lovorjeve liste, zelenjavno jušno osnovo in paradižnikovo omako. Ko zavre, kuhamo še 3-4 minute, nato dodamo kuhan fižol. Solimo in popopramo po okusu. Pretresemo v ognjevarno posodo in za eno uro postavimo v pečico. Odstranimo lovorjeve liste in postrežemo s svežim peteršiljem.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSpite dovolj, niste pod psihičnim stresom, ne delate fizično prekomerno ... pa ste vseeno utrujeni?
Je vzrok v pomanjkanju železa?Vas preseneča dejstvo, da je v današnjem času narasla tudi pojavnost vseh vrst alergij?
Naravni pristopi za odpravo alergijDo nedavnega je bilo mogoče Rowatinex dobiti le na zdravniški recept. Odslej je drugače, saj se je spremenil status naravnega zdravila. To pomeni, da je za vse, ki bi želeli ledvične kamne obvladati po naravni poti, dostop do zdravila veliko lažji in hitrejši.
Več o tem ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!