Za vse, ki se izogibate glutena ali kruha v klasičnem pomenu besede. Kruhki so odlični tudi kot podlaga za vaš najljubši namaz. Avtorica recepta: Olga Temonen
Suhe sestavine pomešamo z vodo, oljem in stepenim jajcem. Testo čim tanjše poravnamo po pekaču, obloženem s papirjem za peko.
Pečemo približno 40 minut pri 195 stopinjah Celzija (oz. 170, če pečemo v ventilacijski pečici). Pečemo testo razlomimo na koščke in ponudimo.
Video prikaz recepta v nemškem jeziku si lahko ogledate tukaj.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Že 70 let Echinaforce pomaga krepiti odpornost in je zaupanja vredna podpora pri prehladnih obolenjih. Vaše izkušnje so neprecenljive - posebej za vse tiste, ki zdravila še ne poznajo. Ste jih pripravljeni podeliti? Nagradili vas bomo s slastnimi bonbončki z ehinacejo in črnim ribezom.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.