background

Zdravi in slastni recepti A. Vogel

Brezglutenski hrustljavi kruhki

  • Čas:
  • Srednje
  • Prep: min
  • Srednje

Za vse, ki se izogibate glutena ali kruha v klasičnem pomenu besede. Kruhki so odlični tudi kot podlaga za vaš najljubši namaz. Avtorica recepta: Olga Temonen

Sestavine

  • 50 g sončničnih semen
  • 2 žlici bučnih semen
  • 2 žlici chia semen
  • 2 žlici sezama
  • 150 g koruzne moke
  • 1 žličko zeliščne soli Herbamare
  • 200 ml vode
  • 3 žlice olivnega olja
  • 1 jajce

Suhe sestavine pomešamo z vodo, oljem in stepenim jajcem. Testo čim tanjše poravnamo po pekaču, obloženem s papirjem za peko.

Pečemo približno 40 minut pri 195 stopinjah Celzija (oz. 170, če pečemo v ventilacijski pečici). Pečemo testo razlomimo na koščke in ponudimo.


Video prikaz recepta v nemškem jeziku si lahko ogledate tukaj.

 

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam

Ali ste vedeli?

Da obstaja preprost in poceni način, da bo srce láhko kot peresce in nam bo še dolgo služilo? Vse to, če razumemo, da je ta organ veliko več kot zgolj črpalka.

Čudežni napitek za zdravo srce ...

Dobrodošli v svetu naravnega zdravljenja A.Vogel

V naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!

Odkrijte zgodbo Alfreda Vogla

Zdravstvene novice A.Vogel

Prijavite se na zdravstvene novice in nasvete. Vpišite se.