Sladek recept za vse, ki se izogibate glutena in vam je všeč specifičen okus fino mlete kokosove moke.
Jajca stepemo skupaj s sladkorjem in stevijo. Dodamo zmehčano kokosovo maščobo, v katero predhodno vgnetemo začimbe in limonino lupinico. Dodamo mleko in kokosovo moko z vinskim kamnom.
Spečemo v ponvi na malo maščobe, kot običajni »šmorn«. Postrežemo z jabolčno čežano, kompotom oz. nečim »vlažnim«, saj je praženec s to vrsto moke bolj suh od običajnega.
Navdih za recept: :) od ust do ust (:, november 2016.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.