Hitro pripravljeno, slastno, zdravo in nasitno. Preplet poletne zelenjave, začimb in olivnega olja.
Krompir olupimo in narežemo na približno 1 cm široke rezine. Razporedimo po polovici pekača, posolimo, posujemo z rožmarinom in prelijemo s polovico olja. V ventilatorski pečici pečemo približno pol ure na 180 stopinj Celzija. Nato dodamo preostalo zelenjavo.
Le to očistimo, narežemo na večje kose, posolimo, posujemo z origanom in prelijemo z oljem. Dobro premešamo in dodamo na drugo polovico pekača s krompirjem. Pečemo približno 20 minut.
Jed, polna okusov in barv, odlično tekne tako samostojno kot priloga.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.