background

Zdravi in slastni recepti A. Vogel

Pečena poletna zelenjava - vse v enem

  • Čas:
  • Preprosto
  • Za 2 osebi
  • Prep: min
  • Preprosto
  • Za 2 osebi

Hitro pripravljeno, slastno, zdravo in nasitno. Preplet poletne zelenjave, začimb in olivnega olja.

Sestavine

  • 2 krompirja
  • zeliščna sol
  • 2 zelo zrela paradižnika
  • 2 rumeni papriki
  • 1 bučka
  • 1 rdeča čebula
  • 1/2 dcl olivnega olja
  • 1 žlica posušenih rožmarinovih iglic
  • 1 žlica posušenega origana

Krompir olupimo in narežemo na približno 1 cm široke rezine. Razporedimo po polovici pekača, posolimo, posujemo z rožmarinom in prelijemo s polovico olja. V ventilatorski pečici pečemo približno pol ure na 180 stopinj Celzija. Nato dodamo preostalo zelenjavo.

Le to očistimo, narežemo na večje kose, posolimo, posujemo z origanom in prelijemo z oljem. Dobro premešamo in dodamo na drugo polovico pekača s krompirjem. Pečemo približno 20 minut.

Jed, polna okusov in barv, odlično tekne tako samostojno kot priloga.

 

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam

Potovalna lekarna - vnetje sečil

Preden se odpravite na pot, poskrbite, da v potovalni lekarni ne bo manjkalo naravnih pripravkov za obvladovanje težav s sečili (in še čim).

Tega ne pozabite ...

Ali ste vedeli?

Ste se kdaj vprašali, zakaj so bolezni ožilja, kot so krčne žile, zapnenje arterij, tromboze, itd., prisotne večinoma v »industrijsko razvitem« svetu?

Stanje žil - odraz našega življenja

Dobrodošli v svetu naravnega zdravljenja A.Vogel

V naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!

Odkrijte zgodbo Alfreda Vogla

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel