Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSlovenci pojemo premalo cvetov, ki so odlična hrana za dušo. Še kako užitni so tudi sivkini. Poizkusite.
Iz sojine omake, kisa, kajenskega popra in kumina pripravimo marinado in vanjo za približno dve uri položimo kocke tofuja.
Paradižnik operimo in naložimo v pekač. Posolimo in popopramo, polijmo z nekaj olivnega olja in posujemo z malo sladkorja v prahu. Postavimo na 100 stopinj Celzija za približno eno uro.
Beljake narahlo stepemo (ne v prečvrst sneg), tofu obrišemo do suhega, ga potopimo v rahlo stepen beljak, povaljamo v sezamu in specite na olju.
Pred serviranjem na vsak košček pečenega tofuja položimo paradižnik in posujemo s cvetovi sivke.
Recept je pripravil: Joannis Malathounis
vir: Gesundheitsnachrichten 6/14
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSolzenje, srbenje, rdeče oči, občutek tujka v očesu in otekle veke so najpogostejši znaki razdraženih in vnetih oči.
Kako si pomagati na naraven način?S kakovostno in raznoliko prehrano, ki bo pokrila vse telesne potrebe, boste lažje prebrodili skozi težavno obdobje menopavze.
Pomen vode in prehraneSemena črne kumine so eno najbolj dragocenih živil na planetu. Začimba, ki naj bi nas zaščitila pred vsem, razen smrtjo, pa ima med drugim tudi dokazano delovanje proti sezonskim alergijam.
Poglejmo, kako jo uporabiti ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!