Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namKo so dnevi kratki, si lahko sonce in toploto pričaramo na svojem krožniku. Korenovke so odlična podlaga za tople in okusne juhe, tokratna kombinacija pa poleg okusa ponuja tudi privlačne barve.
Sesekljano šalotko prepražimo na žlici olja. Ko postekleni, dodamo na koščke narezano zelenjavo in prilijemo vodo.
Peso očistimo, narežemo na kocke in prepražimo na preostali maščobi. Dodamo malo vode in pokrito dušimo približno deset minut.
Pastinakovi juhi dodamo ostale začimbe in kokosovo mleko in pretlačimo s paličnim mešalnikom. Po potrebi dodamo vrelo vodo. Začinimo in dopolnimo s koščki pese in svežimi kalčki.
Po www.avogel.ch priredila in zapisala: Sabina Topolovec
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRadi pojete? Mnogi delimo to strast. Tudi naša sodelavka Danica.
Preberite njeno zgodbo s petjem.Marsikdo si pri lajšanju tegob rad pomaga sam. To je včasih odlično, spet drugič pa lahko tudi nevarno.
Na kaj moramo paziti?Ko skozi okna posveti svetlo spomladansko sonce, se vestnih gospodinj polasti nemir, ki napove boj slehernemu prahu, nečistoči in neredu. Očistiti pa je treba tudi naše telo.
Nasvet ljudskega zdravnika - spomladansko razstrupljanjeOdkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!