Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namPastinak je zelenjava, podobna mešanici korenja in zelene. Posebej slasten je pečen, v ponvi ali pečici. Z nekaj dodatki, kot so maščoba in začimbe, lahko postane okusna in zdrava glavna jed ali priloga.
Pastinak olupimo in narežemo na rezine.
Maslo stopimo in mu dodamo gorčico in javorov sirup. Dobro premešamo. Z mešanico prelijemo narezan pastinak, ga posolimo in popopramo in v pečici pečemo dobre pol ure.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRazvoj protivirusnih učinkovin je težaven, saj virusi za razmnoževanje uporabljajo gostiteljeve (človeške) celice.
Protivirusno delovanje zdravila Echinaforce ...Obrambne moči organizma je najbolje graditi vse leto. A tudi ko že zbolimo, lahko zanje storimo marsikaj.
Naravni pomočniki pri podpori imunskemu sistemu ...da lahko ponavaljajoča se vnetja ušes vodijo tudi v izgubo sluha ali celo vnetje možganske opne?
Kako učinkovito preprečiti vnetje ušes pri otrocih?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!