Pastinak je zelenjava, podobna mešanici korenja in zelene. Posebej slasten je pečen, v ponvi ali pečici. Z nekaj dodatki, kot so maščoba in začimbe, lahko postane okusna in zdrava glavna jed ali priloga.
Pastinak olupimo in narežemo na rezine.
Maslo stopimo in mu dodamo gorčico in javorov sirup. Dobro premešamo. Z mešanico prelijemo narezan pastinak, ga posolimo in popopramo in v pečici pečemo dobre pol ure.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.