Zlato zapečenega lososa lahko postrežemo tudi skupaj z omako, polno okusov. Ustvarimo slastno jed, ki jo lahko postrežemo s številnimi prilogami.
Lososa začinimo z zeliščno soljo, poprom in lističi koprca. Na ponvi ga zlato rumeno zapečemo.
V drugi ponvi razpustimo malo olivnega olja in žlico masla. Dodamo sesekljan česen, ki ga pražimo le nekaj sekund, da zadiši. Dodamo razrezan češnjev paradižnik in kuhamo približno dve minuti. Začinimo z zeliščno soljo in poprom ter dodamo na večje kose narezane liste špinače. Kuhamo približno dve minuti, nato dodamo smetano in pesto. Tik preden omaka zavre, vanjo dodamo še fileje pečenega lososa.
Ponudimo s testeninami, pire krompirjem, polento oz. poljubno.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.