Losos je ena redkih vrst rib, ki pri pečenju ne pušča neprijetnega vonja po vsej hiši. Tudi zato si ga lahko privoščimo večkrat. Potem pa so tudi seveda še njegove zdravilne lastnosti in čudovit okus ...
Lososa začinimo z mešanico rožmarina, kopra, česna in soli, nato pa ga povaljamo v sezamovih semenih. Pri srednji nizki temperaturi ga na kokosovi maščobi enakomerno zapečemo na obeh straneh. Pečenega pokapljamo z limoninim sokom in prelijemo z malo olivnega olja. Ponudimo s kuhanim rižem, kaprami (npr. v omaki) in skledo poljubne solate.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Modrost najstarejših plemen veli, da moramo za naš planet skrbeti, kot da nam je zaupan v začasno rabo, saj je tudi namenjen našim potomcem. Eden največjih grehov sodobnega časa je zagotovo plastika, saj nas spremlja na vsakem koraku.
Zaradi vlažnih pogojev so vnetja ušes pogosta, saj voda, ujeta v ušesih, odstranjuje ušesno maslo in razmehča kožo sluhovodov. To pa so idealni pogoji za vdor bakterij v kožo.
Končno pričakovani dopust, a kaj, ko načrte prekine migrena! Namesto na ležalniku dneve preživljate v zatemnjeni hotelski sobi, kjer si želite samo miru.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.