Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namNe veste, kako pripraviti lečo? Morda tokrat kot prilogo k ribi ...
Lečo skuhamo po navodilu in odcedimo. Očistimo in sesekljamo šampinjone, šalotko in česen. Prepražimo na malo masla, približno 3 minute. Dodamo kuhano lečo in dobro premešamo.
Polenovko začinimo z zeliščno soljo in poprom. Na maslu jo z obeh strani opečemo v ponvi (približno 4 minute), nato jo vzamemo iz ponve. Dodamo kokosovo mleko, premešamo in z njim prelijemo kuhano lečo. Šampinjone z lečo nadevamo na krožnik, čezenj naložimo rukolo in file ribe.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRazvoj protivirusnih učinkovin je težaven, saj virusi za razmnoževanje uporabljajo gostiteljeve (človeške) celice.
Protivirusno delovanje zdravila Echinaforce ...Obrambne moči organizma je najbolje graditi vse leto. A tudi ko že zbolimo, lahko zanje storimo marsikaj.
Naravni pomočniki pri podpori imunskemu sistemu ...da lahko ponavaljajoča se vnetja ušes vodijo tudi v izgubo sluha ali celo vnetje možganske opne?
Kako učinkovito preprečiti vnetje ušes pri otrocih?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!