background

Zdravi in slastni recepti A. Vogel

Leča z rjavimi šampinjoni in polenovko v kokosovi omaki

  • Čas:
  • Preprosto
  • Za 2 osebi
  • Prep: min
  • Preprosto
  • Za 2 osebi

Ne veste, kako pripraviti lečo? Morda tokrat kot prilogo k ribi ...

Sestavine

  • 125 g rdeče leče
  • 2 šalotki
  • 125 g rjavih šampinjonov
  • 150 g fileja polenovke
  • 30 g rukole
  • 100 ml kokosovega mleka
  • zeliščna sol Herbamare
  • poper
  • 1 strok česna
  • maslo

Lečo skuhamo po navodilu in odcedimo. Očistimo in sesekljamo šampinjone, šalotko in česen. Prepražimo na malo masla, približno 3 minute. Dodamo kuhano lečo in dobro premešamo.

Polenovko začinimo z zeliščno soljo in poprom. Na maslu jo z obeh strani opečemo v ponvi (približno 4 minute), nato jo vzamemo iz ponve. Dodamo kokosovo mleko, premešamo in z njim prelijemo kuhano lečo. Šampinjone z lečo nadevamo na krožnik, čezenj naložimo rukolo in file ribe.

 

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam

Potovalna lekarna - vnetje sečil

Preden se odpravite na pot, poskrbite, da v potovalni lekarni ne bo manjkalo naravnih pripravkov za obvladovanje težav s sečili (in še čim).

Tega ne pozabite ...

Ali ste vedeli?

Ste se kdaj vprašali, zakaj so bolezni ožilja, kot so krčne žile, zapnenje arterij, tromboze, itd., prisotne večinoma v »industrijsko razvitem« svetu?

Stanje žil - odraz našega življenja

Dobrodošli v svetu naravnega zdravljenja A.Vogel

V naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!

Odkrijte zgodbo Alfreda Vogla

A. Vogel nasveti za zdravo življenje

Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel