background

Zdravi in slastni recepti A. Vogel

Leča z rjavimi šampinjoni in polenovko v kokosovi omaki

  • Čas:
  • Preprosto
  • Za 2 osebi
  • Prep: min
  • Preprosto
  • Za 2 osebi

Ne veste, kako pripraviti lečo? Morda tokrat kot prilogo k ribi ...

Sestavine

  • 125 g rdeče leče
  • 2 šalotki
  • 125 g rjavih šampinjonov
  • 150 g fileja polenovke
  • 30 g rukole
  • 100 ml kokosovega mleka
  • zeliščna sol Herbamare
  • poper
  • 1 strok česna
  • maslo

Lečo skuhamo po navodilu in odcedimo. Očistimo in sesekljamo šampinjone, šalotko in česen. Prepražimo na malo masla, približno 3 minute. Dodamo kuhano lečo in dobro premešamo.

Polenovko začinimo z zeliščno soljo in poprom. Na maslu jo z obeh strani opečemo v ponvi (približno 4 minute), nato jo vzamemo iz ponve. Dodamo kokosovo mleko, premešamo in z njim prelijemo kuhano lečo. Šampinjone z lečo nadevamo na krožnik, čezenj naložimo rukolo in file ribe.

 

Pomoč uporabnikom

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.

Pišite nam

Naravna orožja proti virusom gripe

Kihate, kašljate, vaš mučijo nahod, boleče grlo, mrazenje, vročina, bolečine v mišicah, utrujenost?

Preizkusite moč narave ...

Angina - kako si pomagati, ko so potrebni antibiotiki?

Od desetih primerov vnetja grla običajno le enega povzroča bakterija Streptococcus pyogenes iz skupine A.

Kako ravnati, ko so antibiotiki nujni ...

Dobrodošli v svetu naravnega zdravljenja A.Vogel

V naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!

Odkrijte zgodbo Alfreda Vogla

Zdravstvene novice A.Vogel

Prijavite se na zdravstvene novice in nasvete. Vpišite se.