V hladni zimi vas morda pogreje slasten krompirček z mediteranskimi začimbami. Iz pečice. Da se bo topel in slasten vonj še dolgo razlegal po vsej hiši …
Pečico ogrejemo na 190 stopinj Celzija.
Krompir očistimo (ni ga potrebno lupini) in narežemo na večje kose.
Nastrgamo lupinico polovice limone in prihranimo za kasneje. Ghee, olje, limonin sok, zelenjavno jušno osnovo, strt rožmarin, mleto papriko, zeliščno sol, poper, česen in papriko temeljito razmešamo. S prelivom dobro prekrijemo krompir.
Pekač obložimo s papirjem za peko in po njem razporedimo krompir. Pečemo približno 40 minut, nato krompir obrnemo in zapečemo še z druge stran.
Pečen krompir potresemo z limonino lupinico in sesekljanim peteršiljem.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.