Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namGomolji koromača so lahko in izredno okusno živilo, ki jih lahko uživamo tudi surove. Še posebej jih cenijo naši zahodni sosedje, ki slavijo po odlični kulinariki. Dober tek.
Koromač narežemo na 3-4 mm debele rezine, tako da se pri nastavku korenine rezina še drži skupaj. Olive po dolžini narežemo na četrtine. Oboje postopoma opečemo na vročem olju, približno 2-3 minute na vsaki strani, dokler se koromač rahlo ne obarva. Na kuhinjskem papirju odcedimo odvečno maščobo.
Rezine koromača in koščke oliv naložimo na krožnik. Semena roza popra zdrobimo z rokami in potresemo povrh. Olje pomešamo z limoninim sokom, soljo in poprom in prelijemo čez karpačo.
Vir: www.avogel.de
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSolzenje, srbenje, rdeče oči, občutek tujka v očesu in otekle veke so najpogostejši znaki razdraženih in vnetih oči.
Kako si pomagati na naraven način?S kakovostno in raznoliko prehrano, ki bo pokrila vse telesne potrebe, boste lažje prebrodili skozi težavno obdobje menopavze.
Pomen vode in prehraneSemena črne kumine so eno najbolj dragocenih živil na planetu. Začimba, ki naj bi nas zaščitila pred vsem, razen smrtjo, pa ima med drugim tudi dokazano delovanje proti sezonskim alergijam.
Poglejmo, kako jo uporabiti ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!