Hrustljav, okusen, zdrav. Seveda le v daljnem sorodstvu s čipsom iz vrečke. Poskusite! Vzljubili ga boste!
Pečico segrejemo na 175 stopinj Celzija.
V posodi ohrovtove liste dobro natremo z oljem in začinimo. Nato jih na tanko razporedimo po pekaču in pečemo približno 15 minut, da se prično barvati rahlo rjavo.
Dober tek!
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Že Martin Krpan je vedel, kako dragocen tovor tihotapi vse onkraj meja. Sol, poimenovana tudi »belo zlato,« je od nekdaj nepogrešljiv dodatek jedem. A kot dobro vemo, če je nečesa preveč, je lahko hitro škodljivo. In podobno velja tudi za to dragoceno začimbo.
Glavni telesni organ razstrupljanja so jetra. Močno podporo pri čiščenju telesa pa med drugim predstavlja tudi koža.
Strokovnjaki nas nenehno opozarjajo, da pretirano uživanje soli škoduje zdravju. A prav poleti nam te pogosto celo primanjkuje.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.