Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namKo se zunaj shladi, se nič ne prileže bolj kot topla, dišeča jed z domačega štedilnika. Vse v enem loncu olajša pripravo, pisana jesenska zelenjava dobro nahrani, dodane začimbe pa lepo ogrejejo telo.
Čebulo olupimo in grobo sesekljamo. Krompir in pastinak prav tako olupimo in narežemo na kocke. Bučo očistimo semen in jo narežemo na kocke.
V večji ponvi segrejemo olje. Dodamo cimetovo palčko in zelenjavo in pražimo približno pet minut. Nato dodamo ostale začimbe in še malo prepražimo.
Nato dodamo paradižnik in približno en deciliter vode. Posolimo. Čičeriko odcedimo in jo speremo pod tekočo vodo ter jo dodamo v jed. Pokrito kuhamo približno 20 minut.
Marelice in mandlje grobo sesekljamo in pomešamo s pomarančnim sokom in medom. Dodamo k jedi in odkrito kuhamo še približno 10 minut.
Posujemo s sesekljanimi svežimi zelišči. Postrežemo z jogurtom, v katerega primešamo nekaj harissa začimbne paste.
Vir: www.avogel.ch
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRadi pojete? Mnogi delimo to strast. Tudi naša sodelavka Danica.
Preberite njeno zgodbo s petjem.Marsikdo si pri lajšanju tegob rad pomaga sam. To je včasih odlično, spet drugič pa lahko tudi nevarno.
Na kaj moramo paziti?Ko skozi okna posveti svetlo spomladansko sonce, se vestnih gospodinj polasti nemir, ki napove boj slehernemu prahu, nečistoči in neredu. Očistiti pa je treba tudi naše telo.
Nasvet ljudskega zdravnika - spomladansko razstrupljanjeOdkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!