V časovni stiski še vedno lahko pripravimo hranljiv in okusen obrok. Namaz iz avokada lahko prelijemo tudi po testeninah ali ga postrežemo ob poljubni žitni ali zelenjavni prilogi.
Avokado olupimo in pretlačimo. Dodamo strt česen, baziliko (pesto ali sveže strto v možnarju) in limonin sok. Po okusu še posolimo in takoj postrežemo.
Namaz porabimo takoj, za shranjevanje ni primeren, ker zelo hitro oksidira.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.