Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namSmuč je sladkovodna riba, ki jo lahko brez težav postavimo ob bok morskim, kot sta denimo orada ali brancin. Je nežnega, a odličnega okusa in brez kosti.
Polovico sesekljane čebule in česna prepražimo na maslu. Dodamo riž, na hitro prepražimo in zalijemo z vinom. Dodamo 300 ml zelenjavne jušne osnove in na nizki temperaturi skuhamo do polovice.
Prepražimo preostalo količino česna in čebule, dodamo oprano špinačo in kuhamo, dokler ne oveni. Dodamo nekaj belega vina in preostalo količino zelenjavne jušne osnove. Nato dodamo na pol kuhan riž in vse skupaj ponovno zavremo. Nato kuhamo še toliko časa, dokler riž ne popije vse tekočine. Pri tem naj ostane še lepo čvrst, „na zob“. Nato rižoti dodamo malo masla in parmezana. Rižota naj bo gosto tekoča.
Fileje smuča začinimo s soljo in poprom, popečemo jih na maslu ali olivnem olju in serviramo na rižoti.
Recept je sestavila: Vreni Giger
Povzeto po: www.avogel.ch
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRazvoj protivirusnih učinkovin je težaven, saj virusi za razmnoževanje uporabljajo gostiteljeve (človeške) celice.
Protivirusno delovanje zdravila Echinaforce ...Obrambne moči organizma je najbolje graditi vse leto. A tudi ko že zbolimo, lahko zanje storimo marsikaj.
Naravni pomočniki pri podpori imunskemu sistemu ...da lahko ponavaljajoča se vnetja ušes vodijo tudi v izgubo sluha ali celo vnetje možganske opne?
Kako učinkovito preprečiti vnetje ušes pri otrocih?Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!