Iz nakaljene pšenice lahko vzgojimo pšenično travo, ali uporabimo kalčke same. Dodajamo jih lahko v solate, na sendviče, h kosmičem, v jogurt in podobno. Lahko pa nam služijo tudi kot osnova za pripravo presnih kruhkov.
Nakaljeno pšenico zmeljemo v mešalniku v čim bolj gladko zmes. Po potrebi dodamo nekaj soka pšenične trave. Začinimo po okusu in v maso vmešamo sesekljan suh paradižnik.
Zmes na tanko namažemo na peki papir in na najnižji temperaturi v pečici sušimo približno 24 ur (odvisno od debeline). Nato razrežemo na ploščice in shranimo v hladilniku.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.