Pomoč uporabnikom
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namKo kuhamo iz preprostih sestavin, za to porabimo manj časa, pa še želodca ne obremenimo preveč. Manj je več. Telo pa s to jedjo dobi vse, kar potrebuje.
Čičeriko odcedimo, temeljito speremo in v sveži vodi skuhamo do mehkega. Na začetku kuhanja dodamo lovorjev list, proti koncu kuhanja pa nekaj kumine in šetraja. Solimo, ko je kuhana.
Ločeno skuhamo polnovreden riž. Namočenega odcedimo, temeljito speremo in skuhamo v sveži vodi. Tudi riž solimo na koncu.
Čebulo prepražimo na malo maščobe in dodamo drugo zelenjavo. Ko je ta prepražena, ji dodamo še skuhana riž in čičeriko. Kuhamo približno 5 minut. Tik preden je cela jed gotova, v rižoto dodamo še sesekljane vršičke kopriv in drugih divje raslih rastlin. Po okusu začinimo in takoj postrežemo. Ko je jed že na krožniku, izdatno potresemo še s svežim drobnjakom.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.
Pišite namRazvoj protivirusnih učinkovin je težaven, saj virusi za razmnoževanje uporabljajo gostiteljeve (človeške) celice.
Protivirusno delovanje zdravila Echinaforce ...Odgovor ni preprost.
Preberite nekaj osnovnih vodil in izberite preudarno.Za lesk in zdravje las lahko največ storimo kar sami. S svojo vsakodnevno izbiro hrane in pijače, z lepimi mislimi, z naravnimi negovalnimi sredstvi...
Preberite, kako ...Odkrijte zgodbo Alfreda VoglaV naravi nam je dano vse, kar potrebujemo za zaščito in ohranjanje zdravja!