Zveni zapleteno? Uporabite špinačo, ki jo imate na vrtu. Lahko tudi običajno špinačo ali liste mladih kopriv. Poleti je novozelandska morda najboljša, ker odlično uspeva. Bučka služi za zgoščevanje. Ko enkrat obrodi, jih je na vrtu res obilje …
Sesekljamo česen in čebulo. Na drobno narežemo bučko.
Na maščobi posteklenimo čebulo, dodamo bučko, in ko se omehča, še česen. Takoj ko zadiši, dodamo oprane liste špinače in sol ter zalijemo z mlekom. Ko zavre, kuhamo približno tri minute.
Dodamo svežo baziliko in pretlačimo s paličnim mešalnikom. Dodamo še muškatni orešček in postrežemo s prilogo po želji.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Kronična vnetja so pogosto povezana z različnimi boleznimi, vključno z avtoimunskimi motnjami, srčno-žilnimi obolenji, diabetesom in rakom.
Sklepi se starajo hitreje, kot ostalo ogrodje telesa. Z nesmotrno rabo jih lahko tudi preuranjeno obrabimo in si tako omejimo gibanje.
Stres je postal neizogiben del sodobnega načina življenja in ga doživljamo skoraj vsi, ne glede na starost, poklic ali življenjske okoliščine
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.