Slastne, puhaste palačinke, ki jih lahko uživajo tudi alergiki.
Sestavine z mešalnikom zmešamo, nato pa naj masa počiva vsaj eno uro, lahko tudi dlje (npr. preko noči). V tem času se testo precej zgosti, zato so palačinke nekoliko debelejše od običajnih.
Ponev namastimo, nato po njej razporedimo zajemalko testa. Ker je testo gostejše, si lahko pomagamo z žlico. Palačinke najlažje spečemo, če je njihov premer nekoliko manjši.
Postrežemo s poljubnim nadevom, npr. slastnim čokoladnim namazom in prelivom iz vročega jagodičevja.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Že Martin Krpan je vedel, kako dragocen tovor tihotapi vse onkraj meja. Sol, poimenovana tudi »belo zlato,« je od nekdaj nepogrešljiv dodatek jedem. A kot dobro vemo, če je nečesa preveč, je lahko hitro škodljivo. In podobno velja tudi za to dragoceno začimbo.
Glavni telesni organ razstrupljanja so jetra. Močno podporo pri čiščenju telesa pa med drugim predstavlja tudi koža.
Strokovnjaki nas nenehno opozarjajo, da pretirano uživanje soli škoduje zdravju. A prav poleti nam te pogosto celo primanjkuje.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.