Slastne, puhaste palačinke, ki jih lahko uživajo tudi alergiki.
Sestavine z mešalnikom zmešamo, nato pa naj masa počiva vsaj eno uro, lahko tudi dlje (npr. preko noči). V tem času se testo precej zgosti, zato so palačinke nekoliko debelejše od običajnih.
Ponev namastimo, nato po njej razporedimo zajemalko testa. Ker je testo gostejše, si lahko pomagamo z žlico. Palačinke najlažje spečemo, če je njihov premer nekoliko manjši.
Postrežemo s poljubnim nadevom, npr. slastnim čokoladnim namazom in prelivom iz vročega jagodičevja.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Pomlad je čas, ko se prebuja narava in nam na skoraj vsakem koraku ponuja zdravilne rastline. Jih znate prepoznati, veste, kakšno moč skrivajo v sebi? Tokrat vam predstavljamo nabor rastlin, med katerih je nekaj bolj znanih, morda pa zase najdete tudi kakšno novo prijateljico med rastlinami.
Kjer uspeva Arnica montana, je biotska raznovrstnost na dlani: v njeni družbi je pogosto živahno brenčanje žuželk, dišeče obilje zelišč in različno nizko grmičevje.
S sončenjem ne smemo pretiravati, posebej poleti je pazljivost na mestu. Kako dobiti dovolj vitamina D in se ubraniti oksidativnega stresa?
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.