Slastne ajdove palačinke z jagodičevjem in medom. Pecite jih na vročem ognju, testo pa je najbolje pripraviti vsaj eno uro pred peko.
Priprava:
V mešalniku pripravimo testo za palačinke, ki ne sme biti preveč gosto. Pustimo ga počivati vsaj eno uro. Nato palačinke spečemo.
Gozdne sadeže pogrejemo v kozici in jih pretlačimo. Ko se ohladijo, sladimo z medom. S pripravljenim namazom obložimo palačinke. Okrasimo z jogurtom in meto.
Nasvet: Palačinke lahko pripravimo tudi brez jajca. V tem primeru v testo dodamo žlico olja, 1 žličko vinskega kamna in 1 žlico mineralne vode.
09.08.2022
“Zelo koristno...”
Odgovor A.Vogel: Hvala za vaš komentar, nas veseli, da vam je recept všeč.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Že 70 let Echinaforce pomaga krepiti odpornost in je zaupanja vredna podpora pri prehladnih obolenjih. Vaše izkušnje so neprecenljive - posebej za vse tiste, ki zdravila še ne poznajo. Ste jih pripravljeni podeliti? Nagradili vas bomo s slastnimi bonbončki z ehinacejo in črnim ribezom.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Podprite otrokove obrambne moči z naravo in ne dušite na silo simptomov. Vsak znak prehlada ima svoj namen.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.