Slastne ajdove palačinke z jagodičevjem in medom. Pecite jih na vročem ognju, testo pa je najbolje pripraviti vsaj eno uro pred peko.
Priprava:
V mešalniku pripravimo testo za palačinke, ki ne sme biti preveč gosto. Pustimo ga počivati vsaj eno uro. Nato palačinke spečemo.
Gozdne sadeže pogrejemo v kozici in jih pretlačimo. Ko se ohladijo, sladimo z medom. S pripravljenim namazom obložimo palačinke. Okrasimo z jogurtom in meto.
Nasvet: Palačinke lahko pripravimo tudi brez jajca. V tem primeru v testo dodamo žlico olja, 1 žličko vinskega kamna in 1 žlico mineralne vode.
09.08.2022
“Zelo koristno...”
Odgovor A.Vogel: Hvala za vaš komentar, nas veseli, da vam je recept všeč.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.