Posebej moškim teknejo vroče, močno začinjene jedi na žlico. Zavihtite kuhalnico in se prepustite eksotičnim vonjavam in dobrodejnemu delovanju začimb. Avtorica recepta: Rachel Foyle vir: www.avogel.co.uk
Olupljen in na kocke narezan krompir zavremo in kuhamo pet minut, da je še čvrst.
V ponvi segrejemo olje in na njem pražimo sesekljan por, čebulo, ingver, čili in česen, dokler niso mehki.
Krompirju dodamo prepraženo mešanico in vrelo zelenjavno jušno osnovo.
Dodamo paradižnikovo mezgo, vse začimbe in začinimo z zeliščno soljo in poprom. Ko zavre, kuhamo še približno 20 minut.
Kuhani jedi dodamo še sesekljan svež koriander ali peteršilj.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Modrost najstarejših plemen veli, da moramo za naš planet skrbeti, kot da nam je zaupan v začasno rabo, saj je tudi namenjen našim potomcem. Eden največjih grehov sodobnega časa je zagotovo plastika, saj nas spremlja na vsakem koraku.
Zaradi vlažnih pogojev so vnetja ušes pogosta, saj voda, ujeta v ušesih, odstranjuje ušesno maslo in razmehča kožo sluhovodov. To pa so idealni pogoji za vdor bakterij v kožo.
Končno pričakovani dopust, a kaj, ko načrte prekine migrena! Namesto na ležalniku dneve preživljate v zatemnjeni hotelski sobi, kjer si želite samo miru.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.