Imate radi zeleno? Če jo poznate samo v kuhani različici, najbrž ne. Ko jo prepražimo, postane nadvse slastna. Poizkusite.
Zeleno narežemo na kocke in prepražimo na maščobi. Ko je lepo prepražena in zadiši, jo zalijemo z vrelo vodo in dodamo proseno kašo. Kuhamo do mehkega, nato le rahlo pretlačimo, da dobro okusimo tudi posamezne koščke zelene. Začinimo z zeliščno soljo in koprom ter posujemo s svežim peteršiljem.
Prepražena zelena je nadvse slastna, povsem drugačna od tiste, ki jo skuhamo na vodi. Poskusite jo lahko celo kot nadomestek pečenega krompirja. Najhitreje je pečena na dobro pomaščeni ponvi.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Urejen menstrualni cikel ni pomemben le pri načrtovanju zanositve, ampak vpliva na vrsto drugih, za organizem pomembnih, dejavnikov.
Poleti noge trpijo predvsem zaradi šibkosti in preobremenjenosti venskih žil. Toda ni treba, da je tako.
Imate rdeče, srbeče oči, ki se vam pretirano solzijo, ob tem pa vas spremljata še občutek tujka v očesu ter otekle veke? Morda vam nagaja alergijski konjunktivitis.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.