Imate radi zeleno? Če jo poznate samo v kuhani različici, najbrž ne. Ko jo prepražimo, postane nadvse slastna. Poizkusite.
Zeleno narežemo na kocke in prepražimo na maščobi. Ko je lepo prepražena in zadiši, jo zalijemo z vrelo vodo in dodamo proseno kašo. Kuhamo do mehkega, nato le rahlo pretlačimo, da dobro okusimo tudi posamezne koščke zelene. Začinimo z zeliščno soljo in koprom ter posujemo s svežim peteršiljem.
Prepražena zelena je nadvse slastna, povsem drugačna od tiste, ki jo skuhamo na vodi. Poskusite jo lahko celo kot nadomestek pečenega krompirja. Najhitreje je pečena na dobro pomaščeni ponvi.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
V sodobnem stresnem svetu, kjer je dober spanec privilegij, se mnogi hitro zatečejo k sintetičnim rešitvam, ki pa s seboj prinašajo precejšnja tveganja.
Ureja mnogo več kot spanec.
Na razpoloženje vplivajo številni dejavniki.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.